Analsex norge bøsse

analsex norge bøsse

Gjennomsnittshøyden for menn i Norge , er cm, og lengden på penis 15 cm. Jeg er cm høy, og har en penis på cm, altså er størrelsesforholdet riktig. Av den enkle grunn at jeg er litt mindre enn snittet, har jeg enkelt kunne ta kvinner analt, uten at det var vondt for dem. Faktisk har de elsket det, og en samboer jeg hadde for 9 år siden, forlangte faktisk at jeg skulle pule henne analt i hundestillingen.

Og til sist, hvor mange av dere liker analsex, og hvor mange av dere aksepterer analsex for å være snill mot mannens ønsker? Joda, jeg liker det og aksepterer det. Og du har rett, ikke alltid en fordel å være av de største! Min ex var litt for stor, og det resulterte i at vi sikkert ikke hadde analsex så ofte som han skulle ønske. Men vi gjorde det noen ganger, og han var flink og forsiktig så det ble ok for meg også. Men i hans tilfelle ble det mest fordi jeg ønsket at han skulle ha det bra, ikke fordi jeg oppnådde noe nytelse ved det.

Med et par andre partnere jeg har hatt som har vært mindre, har analt vært en større nytelse for meg og noe jeg ønsket å gjøre oftere. Tross alt, det handler om å være avslappa og trygg. Jeg har mang en gang gjennomgodt store prøvelser på toalettet, så jeg vet jeg nok kan få inn noe på lik størrelse.

Det samme med små peniser, er man ikke avslappet nok trekker det seg sammen og selv en finger kan gjøre litt vont. Jeg har nå ikke behov for analsex jeg da, jeg er trang nok for de jeg har hatt til at de blir like såre vaginalt som analt der nede.

Jeg har ikke noe imot analsex, men jeg hyler ikke etter det, å jeg er glad ingen har mast etter det heller. Det er en myte at årsaken til at man liker analsex er at det er så trangt. Det er tross alt slik at vi alle er begrenset av fysikken, og hvis det blir for trangt så blir bevegelsen og stimulansen begrenset. En mer realistisk årsak til at man liker analsex er det litt "tabu" ved det, samt at hvis man har en kraftig rumpefetish akkurat som enkelte har puppefetish så er det ikke så langt fra det til å like å gjøre mer enn bare å kose med en kvinnerumpe.

Jeg kan slå den jeg! Som jente, elsker jeg analsex, har også fått orgasme av det.. Min kjære er cm, og jeg er egentlig litt tøyse, men dog grinete om vi ikke har analsex annahver gang vi har sex.. Og det syntes vi begge er topp, men han mener jeg ikke er noen gjennomsnittdame når det kommer til å like det kanskje. Før noen kommer med en velkjent kommentar her, jo jeg er trang nok og vi har full nytelse av vaginal samleie og!!..

Men jeg sier gjerne ja takk til begge hull samtidig jeg da. Stor eller liten stake, tror det dreier seg om tillit jeg. Har hatt analsex med mindre menn som har vært helt greie opplevelser.

Tror det handler om en sterk sexuell kjemi også Men jeg har venninner som liker det, og de som sier det er helt greit engang i blant, og de gjør det nok for å please mannen sin. Men er det egentlig galt? Så sant det ikke tråkker over egne grenser og føles ufrivelig. Jeg tvinger min kjære til å klø meg på ryggen til jeg sovner noen ganger. Han syntes det sikkert ikke er like stas, siden jeg sovner veeeeldig treigt-- men han gjør det fordet!!

Med tanke på så mye analsex han får, er vel dette en god deal?! Jeg har hatt analsex med alle mine ekser, og de har vært normale i størrelsen. Det har gått helt supert, men jeg er enig i at blir det for stort, frister det ikke noe særlig. Jeg liker å kunne ta litt av, og da er det mer enn nok med en normal for meg. Jeg digger alt som har med rumpe å gjøre min rumpe og jeg savner det, for kjæresten jeg har i dag, har aldri prøvd noe annet en vaginal sex Jeg har analsex med alle mine ekser, og de har vært normale i størrelsen.

Jeg har forsøkt det en gsnger - for å være snill mot mannen da jeg egentlig ikke helt ser poenget - og selv om vi brukte glidemiddel gjorde det veldig vondt. Jeg ønsker ikk eå holde på med analsex og får null glede av det, selv om mannen var forsiktig og tok det sakte og alt etter oppskriften. Vet det sikkert er mange jenter her som elsker det og innleggene vil sikkert strømme på om hvor deilig enkelte jenter her synes det er.

Jeg har lyst til å prøve det, men er nok litt feig tror jeg. Har hørt så mange skrekkhistorier om muskler som slapper for masse av rett etterpå, og ting som kommer rennende ut osv Dessuten er jeg litt redd for smerten, stoler ikke helt på at fyren klarer å gjøre det rett. Man må da tømme seg helt før man begynner med analsex. Er du dritetrengt lar du ikke typen stikke kjeppen i brunøyet.

Joda, han er klar han, men jeg er liksom ikke vant til å være den dominante, og har rett og slett problemer med å be han om å gjøre noe med rumpen min. Er vant til at gutter prøver og ser hvilken respons de får, eller at vi snakker om det og at de da gjør det.

Menn kan få veldig forskjellig respons om de bare prøver. Å snakke om det vil jeg se på som naturlig. Eneste mulighet er at du da tar det opp med han. Jeg har prøvd det, men fikk ikke noen glede ut av det selv.

Jeg ser ikke poenget i å ha analsex kun for å glede mannen, forresten. For at noe skal klaffe seksuelt må begge parter nyte det. Det samme er det med suging. Det gir jo ikke meg noen orgasme, men jeg tenner på det og blir kåt av å suge ham, så derfor gjør jeg det. Hadde jeg ikke blitt tent ville jeg ikke sugd ham utelukkende for hans nytelse, det blir feil i mine øyne.

I min omgangskrets også. Er helt enig med mange av jentene her inne. Det er ikke spesielt behagelig med noe oppi assen.. Jeg håper en vakker dag kjelbendik.. Jaja, la dem hisse seg opp. De sammenligner penis med en gulrot også, det er ikke håp uansett. Ikke for deg kanskje camo;- Men for de fleste av oss andre er det masse håp: Smaken rundt baken er delt, men tror heller ikke alle innrømmer det om de liker det. Smaken er som baken;delt i to.

Jeg har hatt analsex flere ganger uten å ha det helt voldsomme utbyttet av det.. Mye blir utrolig deilig når msn ser at partneren tenner på det: Men siden du modererte det til at det nok ikke var alle som var kjedelig selv om de ikke likte det, så var det enkelte som ønsket lynsje deg for den generaliserte uttalelsen likevel; Sånn, slutt å tull!

Fordi det er ubehagelig ,ikke fordi de er pripne. Men det vet ikke du siden du ikke engang vi teste det ut selv. Du skjønner det sikkert IKKE nå heller.. Får håpe utseendet ditt er bedre enn intelligensen din! Ikke bland deg inn Irene! Jeg kan sette en type på plass når han skriver så ufint om damer generelt.

Han er en voksen mann og du trenger ikke å leke moren han: Jeg har lest innleggende.. Jeg mente at ut i fra mine erfaringer er de jentene som er villest på soverommet glad i få den i rompa Skal være forsiktig i fremtiden med generaliseringen Men litt søtt da..

Han vekker kanskje morsfølelsen hos deg: Ingen klarer sette meg på plass, men det er hyggelig at du prøver.. Du leser tydeligvis det du vil. Slik ukultur er kjedelig.. Jepp jeg er ganske søt: Jeg er jente og har enda ikke blitt fornærmet av innleggene til kjelbendik. Kan ikke se at han har skrevet noe ufint om kvinner generelt. Jeg syns dog det er ufint mot menn generelt å sammenligne penis med gulrot.

Irene har bare fått med seg alt her, hun har til og med lest mellom linjene Gulrøtter er fine, de har god størrelse og konsistens, med mindre de har ligget for lenge, og en gulrot er som regel betegnelsen på noe motiverende, forum unntatt sikkert, minigulrot er sammenlignbart for min del, da, småsnacks.

Blir litt forelsket i camo og Irene fordi de klarer å lese vad som er skrevet uten å skli i vei på korstog som noen andre her. Men vi har glemt stakkers TS TS, nei du trenger ikke psykolog. Alt som skjer frivillig mellom to voksne er helt normalt: Blir det ikke vond lukt i senga? Menneskekroppen er ikke skapt til dette, tror jeg, rompehullet har ikke slimhinner osv som skal ta i mot en penis, slik skjeden har det. Ok, regner med å bli latterliggjort nå, men det får nå gå.

Nå tror jeg vi må skjære kjelbendik litt m den kammen; Han har ikke lest innlegget skikkelig!!!!! Problemet i denne tråden, eller avsporingen av den, er jo at noen har blitt dødelig fornærmet på ett vis. Og det syns jeg er litt snodig. For når det gjelder seksuelle preferanser så er jo dette høyst individuelt, og det som er kjedelig eller spennende for èn kan være det motsatte for en annen.

Og den hersketeknikken ved å snakke på vegne av de "fleste" kvinner kan jeg styre meg for, bevis det eller snakk på vegne av DEG selv.

Sånn, ferdig snakka tror jeg! Det skal visstnok ikke være bajs i tarmen etter du har bæsja: Sorry forundret, men ja jeg ler litt, helt ufrivelig. Men om du virkelig lurer på dette så google det? Ble du fornærmet Hooho? Men du kan selvfølgelig prøve å tegne noen som sklir inn i et korstog.. Blir nok et morsomt bilde: Ble nok litt fornærmet ja men skal prøve å ikke gråte meg til søvns ikveld ;.

Det er fullt mulig jeg fant på det uttrykket i farta, hender at det skjer. Iblant blir det til og med bra: Men fint om du skjønte poengen med det, så kan jeg stryke eg fra min sorte liste: Det høres forumsfornuftigt ut: At kun menn med underutviklet penis har analsex..

Ja, de må være veldig trange i toeren for min del, og drive aktivt med knipe lukke trening der også. Analsex står ganske høyt på lista over ting jeg IKKE trenger å gjøre før jeg dør. Forsiden Hvorfor velge Sukker.

Kontakt oss Hvorfor velge oss? Alle innlegg Sukkerforum Analsex Vis siste innlegg. Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. Skjult ID med pseudonym 68 ma. Skjult ID med pseudonym Eleni ma. Skjult ID med pseudonym Sara ma. Skjult ID med pseudonym -m- ma.

Skjult ID med pseudonym line ti. Skjult ID med pseudonym sean banan ti. Skjult ID med pseudonym kjelbendik ti. Skjult ID med pseudonym Skjult ID med pseudonym ellen ti. Skjult ID med pseudonym fysj Skjult ID med pseudonym tora ti. Skjult ID med pseudonym Lowry ti. Skjult ID med pseudonym jente ti. Skjult ID med pseudonym camo ti. Skjult ID med pseudonym sexysex on. Skjult ID med pseudonym kjelbendik on. Skjult ID med pseudonym bat on.

Skjult ID med pseudonym Gulebøy on. Skjult ID med pseudonym camo on. Skjult ID med pseudonym DonaldDuck on. Skjult ID med pseudonym irene; on. Skjult ID med pseudonym FreeFlow on. Skjult ID med pseudonym line on. Skjult ID med pseudonym Lowry on. Skjult ID med pseudonym Hoohoo on.

Skjult ID med pseudonym forundret on.

. Analsex norge bøsse

Bdsm homoseksuell oslo prostituerte i bodø

Analsex norge bøsse

Vi snakker om slikt. Hvis det blir gjort riktig, med god tid, tålmodighet og mye glidemiddel så skal det ikke være vondt. Vi er prøvere, men ble så inspirert at jeg tror det blir anal sex i kveld ja. Og siden det først gjorde vondt,så er man ikke akkurat helt i humør til å slappe av og nyte, og da føltes det rart.

Men vi har lært, og er så glad for at vi har gitt det en ny sjanse, for det er virkelig godt. Synes det er bedre enn vanlig sex, men er man prøver så nytter det ikke å lage barn ved analsex. Hvis du ikke vil prøve og syns det er ekkelt, så syns jeg du skal la være. Hvis du ikke vil dettte, så tror jeg ikke opplevelsen blir så god.

Det kan hende det er rester som er langt inne, og da er det litt kjipt for meg hvis han får det på seg. Heldigvis er han sporty, og vet at slikt kan skje.

Han vet jo hva som egentlig skal gå i den utgangen. Jeg er liksom litt delt Syntes det er litt ekkelt, samtidig som jeg kanskje går glipp av noe??? Han er vedlig forsiktig, for vi har vært på gli noen ganger, men så har jeg trukket meg..

Trur de fleste har prøvd d en eller anna gang, kanskje særlig dem som e rimelig ung. Dårlig gjort forøvrig av mann din å fortelle at han brukte gjøre d med x-an sine Om du ikke har løst å prøve, så har du ikke løst - dermed basta. Men ofte e d vell sånn at man får mer løst på det man ikke kan få, dermed kan nåkk mann din mase endel om d.

Men jeg må være så ærlig å si han nevner anal noen ganger i mnd ja De som synes analsex er godt har menn med liten pikk tror jeg, kjennes jo ut som du er sprengt i flere dager etterpå jo Damer med litt erfaring på baken vet bedre enn som så.

Nei, det er ikke godt. De som sier det lyver for seg selv eller for mannen eller begge deler. Jeg har prøvd masse, varmet opp godt med flere partnere. Synes fortsatt det er dritekkelt og ganske vondt.

Dessuten liker jeg ringmuskelen min stram. De som mener det er godt må jo ha noe galt med reseptorene i hjernen. Nyter godt av min stramme ringmuskel, samtidig som heftig analsex i ny og ne. Har en mann som ikke har homofile preferanser i senga, så det slipper jeg. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 0. Hvor vanlig er det egentlig med anal sex??? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted April 4, Share this post Link to post Share on other sites. Analsex er fantastisk hvis man varmer godt opp og sørger fopr å være skikkelig ren.

Du tar en dusj når du ikke må på do, og vasker deg, er vel ikke vanskeligere enn det? Det samme er det med suging. Det gir jo ikke meg noen orgasme, men jeg tenner på det og blir kåt av å suge ham, så derfor gjør jeg det. Hadde jeg ikke blitt tent ville jeg ikke sugd ham utelukkende for hans nytelse, det blir feil i mine øyne.

Sex i alle former må være på begges premisser, og aktivitetene man gjør bør være avspeila i at begge blir tente av det.

Men liker at han beføler og "støter" meg på utsiden av åpningen med både fingre og pikk. Her er jeg litt uengig med deg. Selv om man ikke tenner direkte på noe, så kan man vel strekke seg litt for å gi partneren nytelse? Jeg mener ikke at man skal gjøre noe om man syntes det er direkte kvalmt, men om man selv godtar noe uten å tenne spesielt mye på det, så kan man jo glede partneren? For eksempel, selv tenner jeg hverken på rimming eller analsex i seg selv, men jeg har heller ikke noe spesielle motforestillinger, så derfor gjør jeg det for hennes del, fordi jeg ser hvor mye ekstra nytelse det gir henne og hvor tent det gjør henne.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Jenter og analsex Endringer på moderatorteamet fremover.

Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest Christian   0 0. Report post  ·  1. Posted August 24, Jeg vil påstå at det er ikke alltid en fordel å være så stor, eller hva mener dere jenter? Share this post Link to post Share on other sites. AnonymBruker   Report post  ·  2. Høres ikke fristende ut.

Guest drømmedame ;   0 0. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Gjort det en gang. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  6. Jeg har nå ikke behov for analsex jeg da, jeg er trang nok for de jeg har hatt til at de blir like såre vaginalt som analt der nede Jeg har ikke noe imot analsex, men jeg hyler ikke etter det, å jeg er glad ingen har mast etter det heller.

Rimmern   Report post  ·  7. Posted September 3, Guest mb   0 0. Report post  ·  8. Sophie-Ann   Report post  ·  9. Posted September 4, edited. Edited September 4, by Sophie-Ann. Mann   Report post  ·  Posted September 4, Guest Raindrops   0 0. Har du snakket med han om det? Daniel84   Guest Kevlarsjäl   0 0. Derfor har jeg heller ingen planer om å gjøre det igjen - ikke for å glede mannen engang. Guest mann   0 0. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up.