Sex i dag homo orgasme for menn

sex i dag homo orgasme for menn

Jenta har den ene i musa og den andre i munnen. Plutselig tar bare han som har dama i musa opp hodet og suger frem og tilbake på tissen dama hadde jobbet med. Så kommer han noe forferdelig utover begge. Ble så tent på stor, barbert fin pikk i munne jeg at jeg tenker ikke på annet. Klar som et jern. Jeg bare digger å bli sugd og å suge andre gutter: Første gangen var med en kamerat jeg studerte sammen med, hadde sett litt på han en stund.

Han var sexy, tynn og høy med langt hår og gikk alltid i åletrange jeans. En kveld vi kom hjem fra fest, satt vi å prata sammen, bare måtte legge hånda på låret hans. Han gjorde ikke forsøk på å fjerne den, snakka videre, mens jeg strøk forsiktig oppåver hans slanke lår. Jeg så en beveglese av pikken under den åletrange jeansen.

Vi sluttet å snakke, et svakt stønn unnslapp hans lepper. Jeg strøk han nå bestemt utenpå jeansen, og tilslutt la jeg hånda over pikken hans og lagde små runkebevegelser utenpå jeansen. Han stønnet høyere og høyere nå og spente hoftene mot hånda og roterte opp og ned mot hånda mi. Jeg ble selv steinkåt av den nydelige slanke gutten i sine åletrange jeans, som holdt på å sprenges av kåthet nå.

En våt flekk kom frem under jeansen, mens han jokket som en gal å hylte frem om jeg kunne suge han til orgasme nå. Jeg kneppet opp jeansen å flådde den av kroppen hans og tok hans beiharde våte pikk i munnen, jeg lot han skli inn i munnen min å merket han vibrerte av kåthet og stønna som en gal. Lot fingeren leke med ballene og nedover til mellomkjøttet og merket rumpehullet snurpet seg sammen da jeg kjærtegnet hullet med sirkelbevegelser, mens han heiv hoftene opp og ned, mens jeg sugde å runket han i lange dype drag.

Merket at orgasmen nærmet seg, stoppet opp, mens han stønna vilt om at jeg ikke skulle stoppe. Fortsatte og stoppet igjen og igjen, holdt på å erte han i et kvarter før jeg lot han få orgasmen. Jeg lot det bygge seg opp til han vibrerte på kanten av orgasme, han hylt konstant og ristet voldsomt under meg, jeg kjørte nå en finger inn i rumpehullet hans og fant fram til g-punktet hans og roterte og gnikket frem og tilbake, mens han spente kroppen i bue og skrik vilt.

Han heiv kroppen frem og tilbake og eksploderte helt sykt vilt, fikk den første sædladningen bak i halsen, mens han fortsatte å sprute i harde støt inn i munnen og ned i halsen min.

Kom så mye at jeg fikk brekninger og lot han sprute resten i ansiktet mitt. Han mistet fullsendig kontrollen og besvimte noen sekunder før kroppen langsomt roet seg ned etter denne voldsomme orgasmen. Etter litt hvile ble jeg selv tatt til orgasme høyder jeg aldri trodde fantest, stønna så vilt at jeg ikke hadde stemme igjen, min første multiorgasme opplevde jeg den kvelden: Du burde fått betalt for å skrive disse historiene og for å holde liv i dette temaet.

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Menn som fantaserer om å suge pikk » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 17 18 19 20 21 22 23 24 Next Page 22 of Report post  ·  Posted February 27, Jeg håper dette blir den lengste tråden i kg's historie.

Flere kuksugehistorier eller kommentarer, please. Share this post Link to post Share on other sites. Guest litt homokåt mann   0 0. Skal lete lenge etter å oppleve bedre sex enn guttesex Guest nysgjerrig mann   0 0. Posted March 1, Guest womanwoman   0 0. Guest også nysgjerrig   0 0. Kunne vel tenkt meg å prøve litt guttsex etter disse beskrivelsene. Guest Berta på 28   0 0.

Posted March 2, Guest jente 20   0 0. Guest mann 30   0 0. Posted March 3, Guest jammen hetero   0 0. Har da ingenting med bi- og homo og slikt. Anbefaler alle som har muligheten til å prøve. Guest fremdeles hetero   0 0.

Man må jo ikke prøve. Er da flott å se han sprute utover dama di vel? Og ennå mer koselig hvis du kan få litt av den varme væsken i munnen også.

Også liker tydeligvis damene her på kvinneguiden det. Litt for mange sure menn her. Guest Sex-forsker   0 0. Posted March 4, Som ventet rapporterer biseksuelle og lesbiske kvinner høyere grad av erfaring med sex med andre kvinner.

En del unge definerer seg i dag også som panfile, altså at du faller for person og personlighet uavhengig av kjønn, ifølge Wik. Nå er det mer snakk om nytelse og glede, og da blir ikke kjønn så viktig, sier Wik. Peder Kjøs, som nå er aktuell som psykolog i «Jeg mot meg» på NRK, mener tallet er overraskende høyt. I mange slike studier er det et problem at det er de som er mest interessert i sex som svarer på undersøkelsen, sier Kjøs. Homo, hetero, bi eller pan, hva er du? For heterofile er debutalderen for oralsex henholdsvis 18,7 år for menn og 17,5 år for kvinner.

Dette er stikk motsatt av det vi har sett i tidligere studier, hvor det i større grad har vært menn som utfører oralsex på kvinner, sier BenteTræen. At han i mindre grad utfører oralsex på henne kan henge sammen med det forventningspresset som nå ligger på kvinner og seksualitet, sier Træen. Træen understreker at studien ikke gir noe svar på årsaken til dette, men lurer på om det kan henge sammen med at kvinner setter store krav til at seg selv på det seksuelle området.

At mange kvinner utfører oralsex på menn, overrasker ikke, mener Kjøs. Men om kvinner egentlig skulle ønske at han i større grad også ga henne oralsex, er Kjøs usikker på. Mens jeg tror en del kvinner synes det er ekkelt å motta oralsex fordi det er så voldsomt fokus på utseendet av også den delen av kroppen.

De vil derfor ikke at noen skal se på dem der på den måten, sier Kjøs. Som ventet er det langt flere menn som har utført oralsex på kvinner, enn kvinner som har utført oralsex på andre kvinner.

Men det er likevel verdt å merke seg at ved 27 års alder, rapporterer 7,6 prosent av heterofile kvinner at de de har hatt oralsex med en annen kvinne.

Og at kvinner gjør det er mer akseptert fordi to kvinner som har sex med hverandre er den vanligste seksuelle fantasien for menn. Da ofte i form av at de har en oppvisning for ham, sier Træen. To heteroseksuelle menn som har sex med hverandre er fortsatt mer tabubelagt. Og hvis vi tenker oss en trekant hvor to menn har sex, og en kvinne ser på, vil hun ofte ikke oppleve det på samme måte. Hun vil streve med å finne sin plass i det scenarioet, sier Træen. Den sexen man forestiller seg at kvinner har med hverandre, ses på et vis på som mindre avansert, og derfor ikke så truende og oppleves ikke så definerende for seksuell orientering, sier Wik.

Kvinner, ta mer ansvar for sexlysten. Gutter debuterer noe tidligere enn jenter med å få orgasme etter onanering. Nærmere bestemt er snittalderen for heterofile gutter 13,5 år, og for heterofile jenter 15,2 år. Lesbiske og biseksuelle jenter begynner altså litt tidligere å onanere, og de får også tidligere mer variert erfaring enn heteroseksuelle. Dette lurer unge på om sex. Det er også interessant å merke seg at den tradisjonelle seksuelle debutalderen, altså vaginalt samleie for første gang, ikke har endret seg stort de siste tiårene.

. Homoseksuell eskorte arendal eldresex

Sex i dag homo orgasme for menn

TANTRISK BØSSE OSLO SPORT DATE